Начало | Автосервиз | Автоборса | RENT A CAR | Авточасти | Газови уредби | Масла и течности | Документи | Контакти | Кариери
Бош България
КАК СЕ СПРАВЯМЕ?
Назначаване на среща
Форма за диагностика

Подгревни свещи

Подгревни свещи

Гарантирано върхово качество, удължен експлоатационен живот, съкратено наполовина време за достигане на работната температура.

Стартовото поведение на дизеловите двигатели, особено при по-ниска външна температура, се определя в значителна степен от качествата на подгревните свещи. Подгряващите свещи Duraterm от Бош, със способност за доподгряване, правят стартирането на дизеловия двигател лесно, бързо и сигурно.

Техническо превъзходство - също и за Вашия дизелов автомобил

Техническо превъзходство - също и за Вашия дизелов автомобил Разработената от Бош технология Duraterm позволява достигането на работната температура да става за двойно по-кратко време: от 0 до 850°С вместо за нужните при обикновени дизелови свещи 8 секунди, дизеловите двигатели с Duraterm от Бош са готови за старт максимум за 4 секунди!

При студен старт подгряващите свещи се обдухват от навлизащия в цилиндрите въздух и е възможно да бъдат “изстудени”, затова подгревните свещи Duraterm от Бош разполагат с достатъчен нажежаващ капацитет, за да компенсират веднага този ефект и Вие да стартирате надеждно, използвайки цялата мощ на двигателя.

Подгревните свещи Duraterm се базират на регулираща спирала изработена от Co8Fe, метална сплав разработена специално за Бош, и са способни и на доподгряване. Благодарение на материала, от който е изградена, регулиращата спирала сама поддържа установената работна температура, като по този начин се елиминира възможността от изгаряне при повишено напрежение или при по-продължителен период на подгряване, както се случва със свещите, неспособни на доподгряване. Доподгряване означава, че след запалването на двигателя свещите могат да продължат да подгряват до 3 мин. след старта.

Благодарение на бързото достигане на идеалната работна температура и на поддържането и чрез доподгряване, подгревните свещи Duraterm от Бош осигуряват условия за пълното изгаряне на горивото и с това за редуциране на димоотделянето с до 40%.

Дори и по-стари дизелови двигатели могат да стартират вече надеждно по всяко време. Технологията Duraterm сега е достъпна и за тях, благодарение на практичния комплект за дооборудване от Бош.

Форма за запитване:


Sofia Bosch Car
1528 София; бул. "Искърско шосе" п.к.25; тел.: 02/ 978 66 22; факс: 978 56 37; GSM: 0885 135 126
e-mail: office@sofia-bosch.com; service@sofia-bosch.com; www.sofia-bosch.com