Начало | Автосервиз | Автоборса | RENT A CAR | Авточасти | Газови уредби | Масла и течности | Документи | Контакти | Кариери
Бош България
КАК СЕ СПРАВЯМЕ?
Назначаване на среща
Форма за диагностика

Сервизен център София Бош Кар - дистрибутор на продуктите LANDI иLANDIRENZO

Landi Renzo SpA е водеща световна компания. Тя притежава 30% пазарен дял от пазарa за компоненти и системи за алтернативни горива пропан бутан и метан. 

LANDI Авто Газ Оборудване е плодът на 70 годишния опит в производството на компоненти за преобразуване на автомобили в LPG и природен газ.

Полезни съвети:

Според последните проучвания, 5 % от всички смъртни случаи на моторни превозни средства са причинени от небрежна поддръжка на автомобилите.

Охладителната система трябва да бъде напълно промивана и да се презарежда на всеки 24 месеца. Размерът, условията и концентрацията на охлаждащата течност трябва да бъдат проверени. (препоръчително е процента на антифриз/вода да е 50 на 50.)

Никога не сваляйте капачката на радиатора, докато двигателят не е добре изстинал. Състоянието на задвижващите ремъци, скобите и маркучите на двигателя трябва да бъдат проверявани от професионалист.

Масло и маслен филтър се подменят според времевия интервал и експлоатацията на автомобила (изминати км). Обикновено е посочено в ръководството на автомобила. (минералните масла на 10 000 км., полусинтетичните 10 000 – 12 000 км, а синтетичните при пробег 15 000 км.). Ако автомобила има голямо натоварване с багаж или теглите ремрке също се отразява.

Смяната на другите филтри ( въздушен, горивен, на картерните газове и т.н.) се препоръчва да е на по-чести интервали в прашни условия. Възможно е да възникнат проблеми с управлението (трудно да спира, намалена мощност и др). Предотвратете ги навреме.

Замърсеното предно стъкло води до умора на очите и може да представлява заплаха за безопасността. Сменете чистачките и заредете с течност за тях.

Сменяйте гуми си на всеки осем хиляди км. Проверявайте налягането на гумите веднъж месечно, след като първо са изстинали. Не забравяйте резервната гума и се уверете, че тя е в добро състояние.

Проверете какво гориво е препоръчително за вашия автомобил. В ръководството за потребителя трябва да пише октановото число.

Поддържайте гумите напомпани до необходимото ниво. При по-напомпани гуми вашия автомобил ще харчи повече гориво за да поддържа скоростта.

По-тежки превозни средства, изразходват повече гориво. Почистете автомобила – купето и багажника преди да тръгнете на път.

Използвайте климатикът пестеливо, защото той допълнително натоварва двигателя на автомобила и се използва повече гориво.

Затваряйте прозорците. Широко отворени прозорци, особено при бърза скорост увеличават аеродинамичното съпротивление. Може да намалите разхода на гориво с 10%.

Избягвайте дълъг престой на празен ход. Ако знаете, че ще спрете за повече от минута изгасете двигателя на колата. Неправилно общоприето схващане е, че автомобила ще използва по-малко гориво от количеството при повторно запалване.

Спазвайте ограниченията на скоростта. Колкото по-бързо карате, толкова повече гориво използвате. Например, ако шофирате със 110 км/ч вместо с 90 км/ч ще увеличите разхода на гориво с 20%.

Използвайте автопилот. Използването на автопилот на дълъг път (магистрала) ви позволява да поддържате постоянна скорост, което намалява разхода на гориво.

- Landi Renzo SpA е компания световен лидер, обслужваща повече от 30% от пазара за LPG и CNG алтернативни автомобилни горивни системи и компоненти.

- Сертифицирана е по ISO 9001 (1996), компанията е първата в този сектор, която покрива ISO/TS 16949 сертификат за изработка на висококачествени части за автомобилостронето.
Иновативни технологии и патенти.
Доказали се компоненти - предоставя отделни части и / или пълни системи на някои от най-големите производителите на автомобили.
- Застраховка на продукта – обезпечаване на клиента при повреда, резултат от монтажа на АГУ.
- Приемственост в детайлите на всички системи на Ланди, взаимозаменяемост на компонентите на различните поколения уредби.
- Богат софтуер, позволяващ финни настойки, по-важни характеристики: контролирано пропускане на бензин във високи обороти директно палене на газ, когато колата е загряла над 40 градуса - улеснява таксиметрови шофьори, шофьори изминаващи кратки разстояния. автоматично допълване на работата с бензин работа на автомобила от минимални до максимално обороти само на газ възможност за работа с различен вид дюзи
- Разработени са различни видове дюзи за различните типове мотори, с най-издръжливите дюзи - LandiRenzo “GI”
Богата гама продукти – системи от различен ценови клас за всеки клиент

Sofia Bosch Car
1528 София; бул. "Искърско шосе" п.к.25; тел.: 02/ 978 66 22; факс: 978 56 37; GSM: 0885 135 126
e-mail: office@sofia-bosch.com; service@sofia-bosch.com; www.sofia-bosch.com